Om NetBuket

Webshoppen netbuket.dk har siden november 2006 og som Danmarks første online blomsterbutik leveret blomster direkte og uden mellemled til sine kunder. Placeringen blev valgt på Københavns Grønttorvet, så vi som lejere kunne få lov til at handle direkte og uden mellemled med de danske og udenlandske gartnerier. Målet var at søge efter den bedste kvalitet og friskeste blomster til vores kunder.

Efter at Grønttorvet i Valby blev lukket i 2015, valgte netbuket.dk at have produktionen af sine ordre i en fysiske butik i Birkerød. Men i januar 2023 har vi vurderet, at det er bedst at flytte produktionen til et værksted med professionelle faciliteter, og være tættest på kilderne, – så blev Grønttorvet (Copenhagen Markets) valgt igen.

Det er stor frihed for vores blomsterdekoratører at stå og arbejde med et meget stort udvalg af friske blomster. Vi er allerede blevet meget glade for vores beslutning og garanterer vores kunder, at vores buketter bliver bundet med kærlighed for branchen, og med blomster fra et meget varieret udvalg af friske kvalitetsblomster, som normalt ikke kan findes i en blomsterbutik på én gang.

Vores målgruppe er virksomheder og enkeltpersoner, der ønsker sikkerhed for kvalitet og høj service. At købe blomster på nettet er en tillidssag, og den tillid lever vi gerne op til. God fornøjelse!

God fornøjelse!

Læs her om vores leveringsbetingelser