Om NetBuket

NetBuket.dk er Danmatks første online-blomsterbutik, hvor der leveres blomster direkte fra egen butik, og helt uden mellemled siden november 2006.

Vores uddannet dekoratører vil sikrer kvalitet og høj service, for vores kunder får den bedste behandling. Køb af blomster på nettet er en tillidssag, og den tillid lever vi gerne op til.

Bag Netbuket og vores webshop står der et stærkt og professionelt team, med 20-30 års erfaring med indkøb af blomster og over 10 års arbejde med nethandel, der har ekspertise i at servicere og rådgive sine kunder på en højt niveau.

Vi vil bruge vores stor erfaring, til at være vores kunders “dommer” og give dem, den bedste oplevelse i blomsterverden.

En professionel blomster-indkøber kan se på en blomst, om der er brugt for høje mængder væksthormoner, kemikalier, gødning, sprøjtegift mm. Tykkelsen af stilken, farverne på blade og stilk, størrelsen af  blomsterhovedet i forhold til stilken er nogle af de karakteristika, som afslører om der er tale om en kvalitets-blomst. Det er ikke ligegyldigt hvad du sætter på dit bord, da du både kommer i direkte berøring med blomsterne og indånder deres duft.

Vores målgruppe er virksomheder og private, der vil have sikkerhed for kvalitet og høj service, og som ønsker at kunne bestille hurtigt og enkelt via Internettet. Bestillingerne udbringes af Netbuket til modtagerens adresse, men kan også afhentes personligt i vores butik på Hovedgaden 11, i Birkerød .

Vi leverer de bedste blomster til døren og garanterer at kunderne får mest for deres pengene.

à Læs her om vores leveringsbetingelser

God fornøjelse!