Om NetBuket

NetBuket.dk er Danmatks første online-blomsterbutik, hvor der leveres blomster direkte og uden mellemled siden november 2006.

Bag NetBuket og vores webshop, står der et stærkt og professionelt team, med 20-30 års erfaring med indkøb af blomster og over 15 års arbejde med nethandel. Vi vil bruge vores stor erfaring, til at være vores kunders “dommer” og give dem, den bedste oplevelse i blomsterverden.

En professionel blomster-indkøber kan se på en blomst, om der er brugt for høje mængder væksthormoner, kemikalier, gødning, sprøjtegift mm. Tykkelsen af stilken, farverne på blade og stilk, størrelsen af blomsterhovedet i forhold til stilken er nogle af de karakteristika, som afslører om der er tale om en kvalitets-blomst. Det er ikke ligegyldigt hvad du sætter på dit bord, da du både kommer i direkte berøring med blomsterne og indånder deres duft.

Vores målgruppe er virksomheder og private, der vil have sikkerhed for kvalitet og høj service. Bestillingerne udbringes af NetBuket.dk til modtagerens adresse, indenfor NetBukets leverings område.

Køb af blomster på nettet er en tillidssag, og den tillid lever vi gerne op til, og garanterer at kunderne får de bedste og mest for deres pengene.

God fornøjelse!

Læs her om vores leveringsbetingelser