Om NetBuket

Siden november 2006, og som Danmarks første online blomsterbutik, har webshoppen netbuket.dk leveret blomster direkte fra Grønttorvet og uden mellemled til sine kunder. Beliggenheden, Københavns Grønttorv, blev valgt, så vi som lejere kunne få lov til at handle direkte og uden mellemled med de danske og udenlandske gartnerier. Målet var at søge efter den bedste kvalitet og friskeste blomster til vores kunder.

Efter at Grønttorvet i Valby blev lukket i 2015, valgte netbuket.dk at have produktionen af sine ordrer i en fysisk butik i Birkerød. Men senere vurderede vi, at det ville være mere fordelagtigt for os, og bedst for vores kunder, at flytte produktionen til lokaler med professionelle faciliteter, og tættere på leveringsadresser, – så nye lokaler med de beredskabsvenlige faciliteter blev valgt på Grønttorv (Copenhagen Markets) og i industrikvarteret på Blokken 61 i Birkerød.

Det er stor frihed for vores blomsterdekoratører at stå og arbejde med et meget stort udvalg af friske blomster. Vi er blevet meget glade for vores beslutning og garanterer vores kunder, at vores buketter bliver bundet med kærlighed til branchen, og med blomster fra et meget varieret udvalg af friske kvalitetsblomster, som normalt ikke kan findes i en blomsterbutik på én gang.

Vores målgruppe er virksomheder og privatpersoner, der ønsker sikkerhed for kvalitet og høj service. At købe blomster på nettet er en tillidssag, og den tillid lever vi gerne op til. God fornøjelse!

Læs her om vores leveringsbetingelser