Om levering


 
Levering indenfor NetBuket's område


NetBuket.dk leverer varerne fra eget værksted og kører i Nordsjælland og det storkøbenhavnske område, i henhold til nedenstående kort.

Til levering samme dag, skal bestillingen senest ske kl. 10. Bestillinger der angives efter kl. 10, kan risikere at blive leveret næste dag uden kunden får besked. Ved ønske om levering på bestillingsdagen, kan det forekomme, at vi ikke kan skaffe de ønskede blomster, og leveringen derfor ikke helt svarer til beskrivelsen på vores hjemmeside. Dette skyldes, at vores indkøb af varer baseres på bestillinger til næste dag. Vi kan ikke garantere, at kunden får besked om dette i de travle tider, men vi vil naturligvis gøre vores bedste. I tilfældet af, at vi ikke kan opfylde kundens ønsker, kompensere vi med et andet produkt med en højere værdi.

Hvis modtageren ikke er hjemme, stilles varen ved hoveddøren med mindre andet er angivet ved bestillingen.

Leveringsprisen er kr. 70,00 inkl. moms pr. levering.
      
NetBuket.dk har KUN udbringning på søn- og helligdage, indenfor NetBukets leverings område(se nedenstående kort), og formidler IKKE bestillinger til Netbukets samarbejdspartner i andre byer!

Blomster-udvalget, prispolitik og lukketider er meget variable hos blomsterhandlerne i højtider som Mors Dag, Valentines Dag samt påske og juledage!
Netbuket udfordrer sine kunder til at tage direkte kontakt til en lokalblomster-butik, for at sikre deres bestilling vil gennemføres.


 


Levering udenfor NetBuket's område

Vi gør opmærksom på, at ved leveringer til adresser udenfor vores eget leveringsområde, kan NetBuket ikke sikre, at de leverede blomster svarer til beskrivelserne på vores hjemmeside. Disse leveringer kommer fra udvalgte lokale blomsterhandlere, og vi har ikke mulighed for at blande os i samarbejdes partnernes prispolitik, åbningstider eller udvalg af blomster. Særligt i højtiderne, hvor indkøbspriserne, kan være betydeligt højere end normalt.

Lokalbutikkerne rundt om i landet har heller ikke alle distribuerings ordninger, der gør det muligt at bringe blomsterne ud til det ønskede tidspunkt.

OBS: Som udgangspunkt har NetBuket ingen udbringning på søn- og helligdage, udenfor NetBuket’s leverings-område.  Kun efter aftale med kunderne, kunne Netbuket hjælpe med formidling af en bestilling, som en service for vores kunder, men kan desværre ikke garantere at leveringer der bliver effektuere af vores partnere, svarer til beskrivelserne på vores webshop!

På grund af de ovennævnte forhold er det særlig vigtigt ved leveringer udenfor NetBukets  område, at bestillingen angives i god tid, så NetBuket kan underrette kunden om evt. vanskeligheder ved effektuering af ordren.

Bestillinger til levering samme dag, skal angives senest kl. 10.00, men for ordrer med levering om lørdagen og i højtiderne, som Mors dag, Valentine’s dag samt Juledag, skal bestillingen ske senest kl. 10.00 dagen før. Bestillinger der angives efter kl. 10, kan risikere at blive leveret den første mulig leverings-dag uden kunden får besked. Dette gælder uanset at kunden også ved forsen bestilling modtager vores automatiske ordrebekræftelse.

Hvis modtageren ikke er hjemme, stilles varen ved hoveddøren med mindre andet er angivet ved bestillingen.

Leveringsprisen er kr. 70,00 inkl. moms pr. levering. 


HOS NETBUKET FÅR DU KVALITETSBLOMSTER
LEVERET DIREKTE TIL DØREN